torsdag 31 mars 2011

Kvällsmellis

´


Thincrisp med mager ost och skinka. 35 kcl per thincrisp. Idag har jag lekt med blodsockret. Aj aj! Inte bra! Inte ätit regelbundet och inte ätit alla mina mål. Hann inte äta frukost pga jag inte kan äta frukost så tidigt runt kl kvart i 6, blev frukost på jobbet - ett litet äpple med lättkvarg och kanel, sen lunch kl 11 och sen kvällsmellis. Enbart 3 mål totalt.

Har sovit på eftermiddagen för jag var HELT slut, (verkligen inte van att gå upp så tidigt) och nu har jag varken tid eller lust så idag vilar jag kroppen och tackar för min vardagsmotion. Och det gör ingenting att det blir 0 på träningen idag eftersom jag redan ligger på ett kaloriunderskott. Då passar jag på - vila, tvätta och städa undan i hemmet inför helgen.

Och stort plus idag - INTE åkt hiss hela dagen! Har hiss på jobbet och bor hemma på våning 5. Jajamänsan tog trapporna hemma med. Flåsigt och jobbigt. Nöjd med min torsdag!

1 kommentar:

  1. Vad är det för spännande i glaset? :)

    Usch, jag har ätit för många kalorier idag. Jag vet ju att det onyttiga är ONYTTIGT big time. Förut har jag bara ätit det och mått dåligt. Idag har jag ätit kakor, dammsugare och glass. Skillnaden är att jag räknat kalorierna. Kalorierna i allt det onyttiga motsvarar liksom mitt vanliga kaloriintag. I vanliga fall hade jag mått jättedåligt nu. Fast nu känns det mer som ett wake up call :)

    SvaraRadera