onsdag 23 mars 2011

Helt okej onsdag!

Idag blev det en kortare promenad, vågade inte gå så långt när magen var så strulig. Totalt 42 minuter, drygt 4 km. Kom hem påfylld med energi och har städat hela lägenheten. Jag fick ett ryck och nu är det gjort så man slipper det inför helgen. Och på jobbet var jag liite duktig och valde liite extra vardagsmotion, jag valde trapporna istället för hissen efter fika och lunch. Man blir flåsig av dom, jobbigt flåsig. Heja mig. Ska se lite på big brother nu och varva ner, sen kommer jag sova gott..

4 kommentarer:

  1. Först måste jag bara säga tack för att du la upp klippet på Christina Aguilera - Fighter för ett tag sen. Idag när jag sprang på löpbandet så dök den upp i öronen och då tänkte jag på dig, sprang lite extra och tog i lite hårdare. Inspirationskälla :)

    Jag tycker det är ganska tråkigt att styrketräna, men jag har börjat märka att kroppen förändras av det och det är ju superkul och motiverande. Eftersom jag tycker det är tråkigt brukar jag variera mellan tunga vikter och få repetitioner och lättare vikter och fler repetitioner :) Känns liksom inte som att jag blir starkare någon annanstans än i benen heller.

    Som du skrev i ett tidigare inlägg, du är en doer. Just do it. Det svåraste är alltid att komma upp och iväg. Ta tag i hantlarna, något kilo lättare kanske, sen är det bara ta de sista repsen med de tyngre ;) styrkan kommer ganska fort tillbaka trots allt! You can do it!

    Som en liten avslutning, som Robines (http://varstafeta.shapemeup.se/) mantra är:
    I dare you to quit!

    Vi kan göra det, om vi bara tar ett steg i taget :)

    SvaraRadera
  2. (haha, ibland känns det som att man skriver ett helt blogginlägg när jag ska svara på dina kommentarer ;))

    SvaraRadera
  3. skönt :D älskar promenader!

    nej de finns mycket fina badräkter som jag skrev, men dom passar inte mig :P
    den lät snygg :)

    SvaraRadera
  4. Jisses vad läskigt! Jag upplevde liknande igår kväll=/ Hoppas de var en engångsföreteelse. Ananas vill man ju inte utveckla allergi mot =(

    SvaraRadera