fredag 6 maj 2011

Sjukdag..

Nu har jag haft huvudvärk i en vecka. Igår blev det bättre mot eftermiddagen och jag var pigg. Men idag har jag vaknat 05.30 med sprängande huvudvärk i bakhuvudet och jag mår lite illa. Börjar seriöst tro att jag har en hjärntumör eller något! Det blir en sjukdag från jobbet idag med.. Ingen vägning imorgon, har inte kunnat träna hela veckan..

2 kommentarer:

  1. Gå och kolla upp huvudvärken! Du kanske har någon vitaminbrist eller så?

    Svar: Haha, ett av mina mål är också att bli smal innan jag skaffar barn och går upp igen :P

    Just nu känner jag ingen press alls, det är mest att jag vill så mycket och så blir det inget gjort alls. Jag hade tänkt att jag skulle dra ner kolhydraterna lite mer inför att vi ska på bröllop den 28 maj, och förhoppningsvis då gå ner 5 kg tills dess. Det första jag gör efter att jag "bestämt" mig är att jag äter potatis, äter choklad och tänker att jag drar ner på kolhydraterna imorgon. Redan där är det kört. Men sen inser jag att jag måste ta det här i min takt och om jag förbjuder mig att äta kolhydraterna kommer jag bara äta mer av dom.

    Vädret den här veckan har inte varit det bästa heller, kallt och trist så jag har inte varit ute och gått/joggat så mycket som jag velat = jag blir opepp och går inte ens till gymmet.

    SvaraRadera
  2. Tycker absolut du ska kolla upp huvudvärken. Får själv perioder med skallebank när jag är stel i nacken. För mig har massage där dom får bort mina "knutar" hjälpt. Lycka til =)

    SvaraRadera