måndag 11 april 2011

Morgondagen

Imorgon ska jag ställa klockan på 05.25 - Ut på 45 min powerwalk innan jobbet och innan frukost. Jag är ju en tjej som behöver sin sömn så ikväll blir det nanna tidigt så ska vi göra det till en vana med pwalk INNAN jobbet. Vilken grym start på dagen!

3 kommentarer:

  1. Sv: Oj va märkligt roligt och... annorlunda det var att höra men WOW va glad jag blir att du nu tycker om den!
    Jag förstår vad du menar med den där avundsjukan - jag bar också på den förut. Den är nästan lite given ibland och gällande viktnedgång kan det vara väldigt känsligt och allt som pekar på ens icke-agerande är bara fel, dumt och elakt.
    Jag har vägt 121 kilo som mest och har lärt mig att en viktnedgång inte sker om man blir klappad medhårs, det krävs hårda sanningar och tuffa ord - något jag skrivit om på bloggen men jag hoppas verkligen att du nu ser att allt jag skriver är menat med stor, stor förståelse och empati. Och kärlek. Massa, massa kärlek! :)

    Den här tävlingen anordnade jag och Lina för att hjälpa människor finna sin egen styrka och överkomma sin egna hinder. Att det ligger ett kick-ass pris i potten är sekundärt - den här resan ska göras för att rädda allas våra liv!

    Älskar att du är så målmedveten och jag önskar på alla sätt att du tänker hålla fast vid den.
    Det kommer komma dimpar - det gör det för alla, men då vill jag att du tar hjälp och stöd av mig eller någon annan för det här SKA du fixa, eller hur? ;)

    Jättestor kram och massa PEPP PEPP PEPP!

    Robine
    (btw... du har väl inte missat vår Facebookgrupp? Där inne är pepp-nivån på 100% mellan deltagarna och det kommer även ges ut erbjudanden och info om deltävlingar.
    Bli vän med Hundra Grymma Dagar så lägger jag till dig i vår slutna grupp. Inget du skriver där inne kommer synas ut mot dina andra vänner:)

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket! Jag tvekade innan jag la ut bilden, så klart! Först la jag bara ut den svarta bilden, men sen tänkte jag vafan! En utmaning för huvudet också :)

    Jag gjorde konturbilden i sumopaint, som är som photoshop fast på internet :) http://www.sumopaint.com/

    SvaraRadera
  3. Morgonpromenader is the shit. Börjar man dagen på ett bra och hälsosamt sätt så är det lättare att inte "fuska" till det dessutom, tycker jag iallafall! :)

    SvaraRadera