tisdag 29 mars 2011

Peppen är här

Är nyduschad och lagat färdigt morgondagens matlåda - dinkelpannkakor med tinade hallon. Yummy yummy! Imorgon blir det styrka med min sambo och hans bror, därav laddningen med kolhydrater. Ska bli så najs med styrketräning! Inte gjort det sen fredags. Ska träna på ett nytt gym dessutom med grabbarna, spännande.. :) Pepp på onsdag! Godnatt!

1 kommentar:

  1. Njae, p-pillerna kommer jag fortsätta med eftersom jag mår mycket bättre när jag äter dom. Det är bara precis i övergången som det blir lite jobbigt. Dessutom när jag började med p-pillerna för ca 2 år sedan så tänkte jag inte alls på att dom faktiskt ger ökad aptit. Nu är jag lite klokare och vet att jag måste vara uppmärksam på det :)

    Idag är det nya tag som gäller. Laddar upp inför gymmet, där jag tänkte köra slut på benen. Är riktigt sugen på grym träningsvärk i rumpa och ben, så man knappt kan röra sig :)

    Har du några delmål och typ något som du kommer belöna dig med när du når dom? Jag tycker sånt är jättesvårt. På något sätt känns det som att "varför ska jag belöna mig för att jag gör något som jag mår bra av" och att den belöningen som man vill ha är bara bra resultat. Samtidigt som det säkert är en bra morot på ett annat vis :P

    SvaraRadera